Postup přípravy receptu Krůtí kapsa s brokolicí :
Krůtí prsa dobře důkladně opláchneme, osušíme a nakrájíme na čtyři stejně velké díly. Do každého kousku prořízneme ostrým nožem kapsu. Cibuli oloupeme a nakrájíme nadrobno, slaninu nakrájíme na malé kostičky. Sušená rajčata a kapary překrájíme. Slaninu s cibulkou orestujeme, přidáme sušená rajčata a kapary, osolíme, promícháme a necháme vychladnout.
Směsí naplníme kapsy, převážeme je nebo spíchneme párátkem a zprudka opečeme na rozpáleném oleji. Opečené maso přendáme i s výpekem do pekáčku a dáme asi na 15 minut do trouby dopéct. Brokolici rozdělíme na růžičky, vložíme do vroucí osolené vody a necháme přejít varem. Pak vodu slijeme a brokolici necháme dobře okapat. Vařené brambory opečeme na rozehřátém másle dozlatova a osolíme. Hotové maso vyndáme a necháme na teple. Výpek zalijeme vývarem, přidáme protlak, víno, případně i zbylou náplň a provaříme asi 10 minut. Brokolici prohřejeme, rozdělíme na talíře, přidáme opečené brambory a překrojené maso. Vše přelijeme připravenou šťávou a podáváme.