Bezová šťáva a bezový sirup - nejoblíbenější receptyBezová šťáva a bezový sirup - nejoblíbenější recepty Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Léto - čas jahodLéto - čas jahod Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 25.06. 2019
Dnes má svátek Ivan
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Kuchařská pohotovost - Slepičí vývar s játrovými nočky

fotka Kuchařská pohotovost - Slepičí vývar s játrovými nočky
Vložil:
Porcí:5
Doba přípravy: 180 min
Hodnocení:  +++++++___
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Kuchařská pohotovost - Slepičí vývar s játrovými nočky :

Na vývar:  | 1 slepice  |  celer  |  mrkev  |  petržel  |  cibule  | podle chuti: celý pepř, nové koření, sůl  |  snítka petržele (na ozdobu)  | na játrové nočky:  | 250 g drůbežích jater  | 300 g kuřecích prsíček  | 9 lžic strouhanky  |  mléko  | 4 žloutky  | podle chuti: petrželka, majoránka, česnek, sůl, pepř

Postup přípravy receptu Kuchařská pohotovost - Slepičí vývar s játrovými nočky :

Slepici, rozkrojenou na čtvrtky, zalijeme studenou vodou a vaříme tak dlouho, dokud na hladinu nevystoupí pěna, kterou sebereme. Přidáme sůl, celý pepř a nové koření, nahrubo nakrájenou kořenovou zeleninu a cibuli, a dále vaříme 2 až 3 hodiny. Až slepice změkne, polévku scedíme a v čirém vývaru zavařujeme játrové nočky. Na ty rozmixujeme drůbeží játra s kuřecími prsíčky, do nich vmícháme strouhanku, namočenou v mléce, trochu soli, pepře a majoránky, žloutky, nasekanou petržel a prolisovaný česnek. Směs pořádně promícháme a necháme asi hodinu zaležet v ledničce. Poté z ní tvarujeme pomocí dvou lžic malé nočky, které vaříme v mírně vroucím vývaru, dokud nevyplavou na hladinu. Kromě nočků do polévky přidáme obrané slepičí maso a kostičky kořenové zeleniny. Ozdobíme snítkou zelené petrželky.



Čtěte také článek o Kuchařské pohotovosti:

Kuchařská pohotovost zachrání vaše oslavy!




Fotky receptu Kuchařská pohotovost - Slepičí vývar s játrovými nočky :

Kuchařská pohotovost - Slepičí vývar s játrovými nočky
Kuchařská pohotovost - Slepičí vývar s játrovými nočky
Kuchařská pohotovost - Slepičí vývar s játrovými nočky
Kuchařská pohotovost - Slepičí vývar s játrovými nočky
Kuchařská pohotovost - Slepičí vývar s játrovými nočky
Kuchařská pohotovost - Slepičí vývar s játrovými nočky
Kuchařská pohotovost - Slepičí vývar s játrovými nočky
Kuchařská pohotovost - Slepičí vývar s játrovými nočky
Fotky vložil: Mangovka,BADAČA,Nandiči,hanina51,vocjan 
Hodnocení receptu Kuchařská pohotovost - Slepičí vývar s
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.

Přehledné srovnání bankovních i nebankovních půjček online na Usetreno.cz



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !