Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Léto - čas jahodLéto - čas jahod Jak správně pečovat o orchideje?Jak správně pečovat o orchideje?
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 20.05. 2024
Dnes má svátek Zbyšek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Kůzlečí (jehněčí) na jalovci

fotka Kůzlečí (jehněčí) na jalovci
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 70 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Kůzlečí (jehněčí) na jalovci:

6 plátků kůzlečího z kýty  | 1 červená cibule  |  bílý pepř  |  olej  | 3 dl červeného vína  | 1/2 hrsti čerstvých jalovčinek  |  sůl  | 1/2 l cukru  | z 1/2 citr. šťávy

Postup přípravy receptu Kůzlečí (jehněčí) na jalovci:

Kůzlečí maso jemně naklepeme, osolíme a potřeme pepřem. Na rozpáleném oleji orestujeme najemno posekanou červenou cibulku, pak vložíme maso a zprudka opečeme. Podlijeme polovinou vína (zhruba v polovině podlijeme ještě zbytkem vína) a dusíme doměkka. Přidáme podrcené čerstvé bobulky jalovce, cukr a citrónovou šťávu nebo jalovcový kompot - podle sezóny. Krátce povaříme. Podáváme s rajčatovým salátem.


Fotky receptu Kůzlečí (jehněčí) na jalovci:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Kůzlečí (jehněčí) na jalovci
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !