8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 04.05. 2024
Dnes má svátek Květoslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Labužnický králík na bílém víně

fotka Labužnický králík na bílém víně
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 55 min
Hodnocení:  ++++++++__
Počet hodnocení: 8

Použité suroviny receptu Labužnický králík na bílém víně:

1 ks hřbet a běhy králíka  | 1 ks králičí srdce a játra  | 1 dcl bílé víno  | 40 g máslo  | 80 g slanina  | 2 stroužky česnek  |  citrón  | 2 lžíce olej  |  mletý pepř  |  sůl  |  petrželka

Postup přípravy receptu Labužnický králík na bílém víně:

Králičí hřbet a běhy protkneme slaninou, poklademe plátky másla, posolíme a v troubě pečeme do poloměkka. Přidáme směs oleje a vína, dále citrónovou šťávu, prolisovaný česnek, mletý pepř a rozsekanou petrželku. K tomu přidáme zároveň rozsekané srdce a játra a dopečeme doměkka.

K labužnickému králíkovi na bílém víně podáváme pečené brambory.


Fotky receptu Labužnický králík na bílém víně:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Labužnický králík na bílém víně
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !