Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Léto - čas jahodLéto - čas jahod Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 15.06. 2019
Dnes má svátek Vít
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Mandlové kostky

fotka Mandlové kostky
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 50 min
Hodnocení:  +++++_____
Počet hodnocení: 10

Použité suroviny receptu Mandlové kostky:

350 g výběrové polohrubé mouky  |  250 g rostlinného tuku na pečení  | 2 dl kysané smetany  | 1 lžička soli  |  mandle na posypání  |  1 vejce na potření

Postup přípravy receptu Mandlové kostky:

Z mouky, tuku, smetany a soli vypracujeme těsto, které necháme asi půl hodiny odležet. Potom dvakrát těsto v půlhodinových intervalech rozválíme a složíme. Potřetí těsto už jen rozválíme na plech nebo pečící papír, potřeme vejcem a posypeme nahrubo nakrájenými mandlemi. Ještě za syrova těsto rádýlkem nakrájíme na malé, asi dvoucentimetrové kostky a dáme upéct. Upečené kostky od sebe oddělíme a podáváme ke kávě.


Fotky receptu Mandlové kostky:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Mandlové kostky
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.

Přehledné srovnání bankovních i nebankovních půjček online na Usetreno.cz



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !