Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Léto - čas jahodLéto - čas jahod
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 18.05. 2024
Dnes má svátek Nataša
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Mariánská telecí pečínka

fotka Mariánská telecí pečínka
Vložil:
Porcí:8
Doba přípravy: 100 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Mariánská telecí pečínka:

1 kg telecí kýta nebo plec  | 1 ks malý celer  | 300 g rajče  | 1 lžíce hladká mouka  | 1 lžíce sádlo  |  sůl, pepř  |  cukr podle chuti

Postup přípravy receptu Mariánská telecí pečínka:

Omyté telecí maso v celku položíme na pekáč, osolíme, opepříme a obložíme očištěným na nudličky nakrájeným celerem. Mírně podlijeme vodou a ve středně horké troubě upečeme doměkka. Během pečení průběžně podléváme vodou a před dopečením přidáme na kousky nakrájená rajčata. Upečené maso vyjmeme a naporcujeme, vypečenou šťávu s celerem a rajčaty promícháme s cukrem a sádlem, zaprášíme moukou a povaříme. I se zeleninou přidáme k porcím masa. Mariánská telecí pečínka nám bude chutnat s bramborovou kaší nebo rýží.


Fotky receptu Mariánská telecí pečínka:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Mariánská telecí pečínka
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !