Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Léto - čas jahodLéto - čas jahod
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 19.05. 2024
Dnes má svátek Ivo
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Krůtí řízek v alobalu

fotka Krůtí řízek v alobalu
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  ++++++____
Počet hodnocení: 12

Použité suroviny receptu Krůtí řízek v alobalu:

800 g krůtí prsa  | 30 g oleje  | 2 stroužky česneku  | 1 cibule  | 1/4 lžičky kari  | 1/2 lžičky drceného kmínu  | 1/4 lžičky drceného pepře  | 1 lžička vegety  | špetka majoránky  |  sůl, lístky bazalky, alobal  | 12 menších brambor

Postup přípravy receptu Krůtí řízek v alobalu:

Krůtí maso omyjeme, osušíme a nakrájíme na plátky. Po obvodu je mělce nařízneme a jemně naklepeme. Do oleje prolisujeme česnek, přidáme jemně nakrájenou cibuli, kari, vegetu, kmín,pepř a majoránku. Plátky masa potřeme směsí, dáme do misky a necháme odležet několik hodin v ledničce. Brambory omyjeme kartáčkem a rovněž je naložíme do směsi oleje a koření, odděleně od masa. Alobal vytřeme olejem, vložíme na něj několik bazalkových lístků a naložené maso. Stejným způsobem postupujeme také s bramborami. Pečeme ve vyhřáté troubě při 180-200 stupních. Brambory vkládáme do trouby dříve než maso, pečeme je zhruba 45 minut. Maso pečeme pouze 15-20 minut.


Fotky receptu Krůtí řízek v alobalu:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Krůtí řízek v alobalu
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !