Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 26.04. 2024
Dnes má svátek Oto
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Kuře na hořčici a marmeládě

fotka Kuře na hořčici a marmeládě
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 100 min
Hodnocení:  ++++++++++
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Kuře na hořčici a marmeládě:

1 Moravanka  | 1 lžíce kremžské hořčice  | 1 kuře /1,5 kg/  | 1 lžíce franc. hořčice  | 1 lžíce plnotučné hořčice  | 2 lžíce rybízové marmelády  |  sůl

Postup přípravy receptu Kuře na hořčici a marmeládě:

Z hořčice a marmelády připravíme směs na potření masa.

Kuře rozporcujeme asi na šest dílů, osolíme a touto směsí potřeme. Urovnáme do pekáče, do kterého jsme předem připravili moravanku i s nálevem. Kdo nemá rád ostřejší, nálev nahradí vodou.

Kuře na hořčice a marmeládě dáme do trouby a při 200 °C pečeme odkryté asi 1,5 hodiny. Kuře během pečení často poléváme.

Vhodnou přílohou ke kuřeti na hořčici a marmeládě jsou brambory na všechny způsoby.


Fotky receptu Kuře na hořčici a marmeládě:

Kuře na hořčici a marmeládě
Kuře na hořčici a marmeládě
Kuře na hořčici a marmeládě
Fotky vložil: cudovluc 
Hodnocení receptu Kuře na hořčici a marmeládě
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !