8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 04.05. 2024
Dnes má svátek Květoslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Pečená vydatná krůtí směs

fotka Pečená vydatná krůtí směs
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 50 min
Hodnocení:  +++++++++_
Počet hodnocení: 14

Použité suroviny receptu Pečená vydatná krůtí směs:

4 plátky krůtího masa  | 250 g drůbežích jater  | 1 porek  | 100-150 g žampionů  | 100-150 g měkké uzeniny nebo klobásy  | 3 sterilované kápie  | trochu bílého vína  | 2-3 stroužky česneku  |  mletý pepř  |  sůl  |  tuk na vymazání pekáče

Postup přípravy receptu Pečená vydatná krůtí směs:

Plátky masa překrojíme na polovinu, po obvodu nařízneme, lehce naklepeme, okořeníme, osolíme a rozložíme na dno pekáče vymazaného tukem. Posypeme na silnější plátky pokrájenými játry, kolečky porku, plátky očištěných žampionů, a kostičkami měkkého salámu nebo klobásy. Přidáme na nudličky pokrájené kapie a plátky česneku. Vložíme do předehřáté trouby a pečeme. Během pečení podle potřeby podlijeme trochou vody nebo vína. Doměkka upečené maso podáváme s vařenými nebo opečenými brambory a doplníme zeleninovým salátem.
Obměna-
Pro změnu můžeme těsně před dokončením pokrm posypat nastrouhaným tvrdým sýrem.


Fotky receptu Pečená vydatná krůtí směs:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Pečená vydatná krůtí směs
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !