8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 04.05. 2024
Dnes má svátek Květoslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Pečené ztracené krůtí řízky

fotka Pečené ztracené krůtí řízky
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 55 min
Hodnocení:  ++++++++__
Počet hodnocení: 19

Použité suroviny receptu Pečené ztracené krůtí řízky:

4 plátky krůtího masa  | 1 kg brambor  | 2-2,5 dl smetany  | 100 g tvrdého sýra - eidam, niva nebo uzený sýr  |  kmín  |  mletý pepř  |  mletá sladká a pálivá paprika  |  sůl  |  tuk na opečení a na vymazání pekáčku

Postup přípravy receptu Pečené ztracené krůtí řízky:

Řízky po obvodu nařízneme, lehce naklepeme, okořeníme, osolíme a opečeme po obou stranách na tuku. Do tukem vymazaného pekáče rozložíme polovinu oloupaných a na silnější plátky pokrájených brambor, poklademe připravenými řízky a na ně dáme opět vrstvu nakrájených brambor. Osolíme, pokmínujeme a zalijeme smetanou. Přikryjeme pokličkou, vložíme do předehřáté trouby a pečeme. Před koncem tepelné úpravy posypeme nastrouhaným tvrdým sýrem a dopečeme odkryté. Podáváme se zeleninovým salátem. Dobré chutnání.


Fotky receptu Pečené ztracené krůtí řízky:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Pečené ztracené krůtí řízky
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !