Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 06.05. 2024
Dnes má svátek Radoslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Říčanská kachna

fotka Říčanská kachna
Vložil:
Porcí:5
Doba přípravy: 75 min
Hodnocení:  ++++++++++
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Říčanská kachna:

1 očištěná kachna  | 4 kyselá jablka  | 2 dl bílého vína  |  sůl  |  cukr  |  tuk na vytření

Postup přípravy receptu Říčanská kachna:

Kachnu omyjeme, usušíme a zvenčí i zevnitř osolíme. Položíme ji do pekáčku. Na jeho dne jsou na tuku rozložené dílky vykrájených omytých jablek. Společne upečeme za občasného podlití vínem.
Kůži během pečení propícháme vidličkou, aby se z ní vypekl tuk.
Podáváme s vařeným zelím a zeleninovou oblohou a různými druhy knedlíků.


Fotky receptu Říčanská kachna:

Říčanská kachna
Říčanská kachna
Fotky vložil: kacice,pozri 
Hodnocení receptu Říčanská kachna
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !