8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 05.05. 2024
Dnes má svátek Klaudi
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Zapékané hermelínové krůtí plátky

fotka Zapékané hermelínové krůtí plátky
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 55 min
Hodnocení:  ++++++++__
Počet hodnocení: 24

Použité suroviny receptu Zapékané hermelínové krůtí plátky:

4 plátky krůtího masa - nejlépe z prsou  | 4 půlky kompotovaných broskví  | 1 balíček sýru Hermelín  |  mletý bílý pepř  |  sůl  |  tuk na pečení a vymazání pekáče

Postup přípravy receptu Zapékané hermelínové krůtí plátky:

Plátky masa po obvodu nařízneme, lehce naklepeme, opepříme, osolíme a na tuku po obou stranách zvolna opečeme. Opečené plátky masa přendáme do tukem vymazaného pekáče, poklademe okapanými broskvemi a překryjeme tenkými plátky hermelínu. Vložíme do trouby a v hodně vyhřáté troubě nebo pod grilem zapečeme. Podáváme s bramborovými hranolky či kroketami nebo opékanými brambory.
Obměna: Místo broskví lze použít kompotované půlené hrušky nebo ananas.


Fotky receptu Zapékané hermelínové krůtí plátky:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Zapékané hermelínové krůtí plátky
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !