8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 02.05. 2024
Dnes má svátek Zikmund
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Hovězí maso po čínsku

Hovězí maso po čínsku
15. 06. 2007 Hovězí maso +++++-____
Příprava receptu Hovězí maso po čínsku: Omyté hovězí maso nakrájíme na tenké nudličky a smícháme s vejcem, solí a solamylem rozpuštěným ve dvou lžících vody. Směs důkladně promícháme a na rozpáleném oleji prudce opékáme. Mícháme, až se nudličky masa  …více»

Tatarský biftek

Tatarský biftek
13. 06. 2007 Hovězí maso +++++_____
Příprava receptu Tatarský biftek: Očištěné, odblaněné, omyté maso nakrájíme na kostky a v mixeru rozsekáme na jemnou kaši. V případě, že nemáme nožový mixer, umeleme maso na masovém strojku. Připravené maso osolíme, opepříme, přidáme lžičku  …více»

Neapolské závitky

Neapolské závitky
10. 06. 2007 Hovězí maso ++++++____
Příprava receptu Neapolské závitky: Omyté a osušené plátky naklepeme, osolíme a opepříme. Šunku a cibuli nakrájíme na nudličky, sýr nastrouháme. Na jedné lžíci oleje osmahneme cibuli, přidáme polovinu šunky, pokrájenou slaninu, rozinky …více»

Hovězí tokáň se smetanou

Hovězí tokáň se smetanou
26. 05. 2007 Hovězí maso +++++++___
Příprava receptu Hovězí tokáň se smetanou: Hovězí maso omyjeme, osušíme, nakrájíme na plátky, které naklepeme a potom je nakrájíme na tenké nudličky. Na sádle zpěníme nadrobno nasekanou cibuli, přidáme nakrájené maso, okořeníme pepřem …více»

Znojemský guláš

Znojemský guláš
26. 05. 2007 Hovězí maso ++++++-___
Příprava receptu Znojemský guláš: Na drobné kostičky nakrájenou uzenou slaninu rozškvaříme, přidáme sádlo a nadrobno nasekanou cibuli, kterou necháme zpěnit. Přidáme mletou červenou papriku, na kostky nakrájené maso, pepř, osolíme  …více»
 

Anglický biftek s vejcem

Anglický biftek s vejcem
26. 05. 2007 Hovězí maso ++++++____
Příprava receptu Anglický biftek s vejcem: Omyté, osušené hovězí maso nakrájíme na plátky silné asi 3 cm /1 porce asi 150 g/, velmi jemně je naklepeme, osolíme, opepříme a potřeme worcesterskou omáčkou. Na rozpáleném sádle nebo oleji je opékáme 5 minut z každé  …více»

Pikantní roštěnka

Pikantní roštěnka
26. 05. 2007 Hovězí maso +++++_____
Příprava receptu Pikantní roštěnka: Hovězí maso omyjeme, osušíme, nakrájíme na plátky, které naklepeme, osolíme a poprášíme moukou. Na pánvi si ropálíme sádlo nebo olej a roštěnky na něm po obou stranách opečeme. Opečené roštěnky vyjmeme  …více»

Anglický rostbíf

Anglický rostbíf
26. 05. 2007 Hovězí maso ++++++-___
Příprava receptu Anglický rostbíf: Hovězí maso omyjeme, osušíme a převážeme pevnou nití jako roládu. Celý povrch osolíme, opepříme, potřeme olejem a necháme alespoň hodinu odležet v chladnu. Potom ze všech stran prudce opečeme na rozpáleném  …více»

Obložené hovězí řízky

Obložené hovězí řízky
26. 05. 2007 Hovězí maso +++++_____
Příprava receptu Obložené hovězí řízky: Maso omyjeme, osušíme a nakrájíme na plátky, které zlehka naklepeme, osolíme, opepříme potřeme olejem, pokapeme worcesterskou omáčkou, uložíme na sebe a dáme do chladničky na několik hodin. Odleželé  …více»

Hovězí řízky dušené

Hovězí řízky dušené
26. 05. 2007 Hovězí maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Hovězí řízky dušené: Hovězí plátky omyjeme, osušíme, naklepeme, osolíme a obalime je ve strouhance. Obalíme v rozšlehaných vejcích a smažíme na rozpáleném oleji z obou stran. Část oleje dáme do tlakového hrnce, položíme na něj  …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !