MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 17.05. 2024
Dnes má svátek Aneta
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Hovězí řízky dušené

fotka Hovězí řízky dušené
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 70 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Hovězí řízky dušené:

600 g hovězí maso zadní  | 2 ks vejce  |  strouhanka na obalení  |  sůl, pepř  | 1 lžička vegeta  | 1 ks cibule  | 200 ml voda  |  olej na smažení

Postup přípravy receptu Hovězí řízky dušené:

Hovězí plátky omyjeme, osušíme, naklepeme, osolíme a obalime je ve strouhance. Obalíme v rozšlehaných vejcích a smažíme na rozpáleném oleji z obou stran.



Část oleje dáme do tlakového hrnce, položíme na něj usmažené řízky a každý řízek posypeme vegetou, mletým pepřem, obložíme kolečky cibule, podlijeme vodou a dusíme asi 20 minut. Pokud nemáme tlakový hrnec, necháme usmažené hovězí řízky na pánvi a dále postupujeme stejně. Jen dusíme asi 40 minut doměkka. Podle potřeby podléváme trochou vody.



Dušené hovězí řízky podáváme s vařenými brambory nebo rýží.


Fotky receptu Hovězí řízky dušené:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Hovězí řízky dušené
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !