MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 17.05. 2024
Dnes má svátek Aneta
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Znojemský guláš

fotka Znojemský guláš
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 80 min
Hodnocení:  ++++++-___
Počet hodnocení: 12

Použité suroviny receptu Znojemský guláš:

500 g hovězí maso  | 50 g uzená slanina  | 1 lžíce sádlo  | 1 ks cibule  | 1 lžička mletá červená paprika  | 1 ks sterilovaná okurka  | 100 ml bílé víno  |  sůl, pepř podle chuti  |  starší chléb nebo 2 lžíce hladké mouky rozkvedlané ve studené vodě

Postup přípravy receptu Znojemský guláš:

Na drobné kostičky nakrájenou uzenou slaninu rozškvaříme, přidáme sádlo a nadrobno nasekanou cibuli, kterou necháme zpěnit. Přidáme mletou červenou papriku, na kostky nakrájené maso, pepř, osolíme a za občasného promíchání přikryté dusíme, dokud se šťáva úplně nevydusí.



Podlijeme horkou vodou a maso dusíme doměkka. Před dokončením přimícháme sterilovanou okurku nakrájenou na malé kostičky a zahustíme nastrouhaným chlebem nebo moukou rozkvedlanou ve studené vodě, povaříme asi 5 minut, přilijeme víno a ještě 5 minut povaříme.



Znojemský guláš podáváme s houskovým knedlíkem nebo vařenými těstovinami.


Fotky receptu Znojemský guláš:

Znojemský guláš
Znojemský guláš
Fotky vložil: Vikitorie,opice1956 
Hodnocení receptu Znojemský guláš
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !