Vložil: | Lemurka |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 90 min |
Hodnocení: | Žádné hodnocení |
Počet hodnocení: | 0 |
|
|
Použité suroviny receptu Lehce pikantní králík:
Směs:
| 1/2 šálku kečupu
| 1 lžíce cukru krupice
| 1 lžíce octa
| 1 lžíce worchestru
| 1 lžička soli
| 1 lžička chilli a pepře
| 1-2 stroužky česneku
| 1/8 másla (rozehřátého)
| 1 naporcovaného králíka
| dle chuti: na kolečka rozkrájené libovolné množství cibule
Postup přípravy receptu Lehce pikantní králík:
Směs svaříme a necháme vychladnout. Naporcovaného králíka dáme
do zapékací mísy. Zalijeme směsí, posypeme cibulí. Přikryjeme alobalem a necháme v lednici do druhého dne uležet. Pečeme zvolna 2 hodiny.
Fotky receptu Lehce pikantní králík:
Fotky vložil: Mangovka