8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 30.04. 2024
Dnes má svátek Blahoslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Ježci s překvapením

fotka Ježci s překvapením
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 50 min
Hodnocení:  ++++++++__
Počet hodnocení: 21

Použité suroviny receptu Ježci s překvapením:

500 g mletého masa  | 8 vajec  | 200 g žampionů  | 1 cibule  |  máslo na vymazání  |  sůl, pepř  | 1 česnek  |  majoránka  | trocha celého pepře a nového koření  |  těstoviny na bodlinky

Postup přípravy receptu Ježci s překvapením:

Maso okořeníme pepřem, prolisovaným česnekem, majoránkou a solí. Žampiony očistíme a nakrájíme je na menší kousky.
Na másle osmahneme cibuli, přidáme houby a podusíme. Vejce uvaříme natvrdo, oloupeme, rozpůlíme a vydlabeme žloutky. Jamky naplníme žampiony a půlky vajec spojíme.
Z mletého masa děláme placky, do kterých balíme vejce a tvarujeme je do podoby ježka. Oči uděláme z kuliček pepře, čumák z nového koření a bodlinky z nalámaných těstovin.
Ježky vložíme do vymazaného pekáčku, zakryjeme alobalem a pečeme v troubě při 200 °C asi 30 minut. Poté alobal odkryjeme a ještě 10 minut dopékáme.


Fotky receptu Ježci s překvapením:

Ježci s překvapením
Fotky vložil: kacice 
Hodnocení receptu Ježci s překvapením
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !