8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 30.04. 2024
Dnes má svátek Blahoslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Zlatá sekaná

fotka Zlatá sekaná
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 75 min
Hodnocení:  ++++++++++
Počet hodnocení: 1

Použité suroviny receptu Zlatá sekaná:

500 g hovězího předního masa  | 500 g vepřového bůčku  | 1 rohlík namočený v mléce  | 100 g špeku  | 1/2 litru studené vody  | 1 lžička soli  | 1/2 lžičky pepře  | 2 stroužky česneku  | 1 hrstka strouhanky  | špetka majoránky

Postup přípravy receptu Zlatá sekaná:

Nejlépe 2x umleté maso vlo­žíme do porcelánové mísy, při­lijeme vodu a pomalu hněteme rukama tak dlouho, až si maso vodu vezme (asi 4 min). Po­tom maso osolímé, přidáme pepř, česnek (podle rodinné chuti i více), hrstku strouhanky, špetku majoránky, vymačkaný rohlík a na kostičky nakrájený špek. Vše dobře promícháme, ochutnáme, případně dochutíme a utvoříme bochánek či jiný útvar. Vložíme do remosky a peče­me dozlatova zhruba 70 minut. Sekaná musí být stále podlitá. Podléváme pouze horkou vo­dou - ale mírně, dost se vype­če. Kdyby bylo podlévky hodně, nebojíme se odebrat.


Fotky receptu Zlatá sekaná:

Zlatá sekaná
Zlatá sekaná
Zlatá sekaná
Zlatá sekaná
Zlatá sekaná
Zlatá sekaná
Fotky vložil: jessynka,Mangovka,hanina51 
Hodnocení receptu Zlatá sekaná
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !