8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 30.04. 2024
Dnes má svátek Blahoslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Vepřová pečínka

fotka Vepřová pečínka
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 65 min
Hodnocení:  +_________
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Vepřová pečínka:

1 kg vepřové pečeně  | 20 g hladké mouky  | trochu kmínu  | trochu soli  | 500 ml vody nebo vývaru

Postup přípravy receptu Vepřová pečínka:

Očištěnou, částečně osekanou a omytou vepřovou pečeni osolíme. Do připraveného pekáče vložíme nasekané vepřové kosti, na které položíme posolené maso vnější stranou, posypeme kmínem, zapečeme v rozpálené troubě a podlijeme trochou vařící vody nebo vývaru. Při pečení maso poléváme vlastní šťávou. Když je maso na jedné straně do zlatova, tak ho obrátíme a pečeme za občasného podlévání (občas dolijeme vařící vodu nebo vývar). Upečené (měkké) maso vyndáme z pekáče, šťávu vydusíme na tuk, zaprášíme moukou, opražíme do hněda, zalijeme vývarem nebo vodou, dobře povaříme a scedíme.



Fotky receptu Vepřová pečínka:

Vepřová pečínka
Vepřová pečínka
Vepřová pečínka
Vepřová pečínka
Fotky vložil: damami,hanina51 
Hodnocení receptu Vepřová pečínka
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !