Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Léto - čas jahodLéto - čas jahod
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 19.05. 2024
Dnes má svátek Ivo
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Vepřový steak zgöcsej

fotka Vepřový steak zgöcsej
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 50 min
Hodnocení:  +++++_____
Počet hodnocení: 6

Použité suroviny receptu Vepřový steak zgöcsej:

600 g vepřové kýty  | 20 g soli  | 3 g mletého pepře  | 0,5 dl oleje  | 120 g cibule  | 100 g paprikových lusků  | 150 g zelené fazolky  | 30 g petrželky  | 2 dl červeného vína  | 120 g hub

Postup přípravy receptu Vepřový steak zgöcsej:

Z maďarské kuchyně - Čtyři stejně velké řízky lehce naklepat, osolit, opepřit. V pánvi rozehřát olej a řízky z obou stran 1 minutu opéci, pak odebrat z pánve a odložit na talíř. Ve stejném oleji podusit drobně nakrájenou cibuli, na kostičky pokrájenou papriku a na 2-3 cm velké kousky nakrájené fazolky. Ochutit solí, mletým pepřem a drobně posekanou petrželkou. Vzniklým ragú polít řízky, přidat trochu suchého červeného vína a maso pod pokličkou dodusit. K téměř měkkému masu přidat pokrájené houby. při servírování navršit ragú na řízky a jako přílohu podávat vaječné noky.


Fotky receptu Vepřový steak zgöcsej:

Vepřový steak zgöcsej
Fotky vložil: MichelePrg 
Hodnocení receptu Vepřový steak zgöcsej
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !