Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 06.05. 2024
Dnes má svátek Radoslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Zapékaný vepřový řízek

fotka Zapékaný vepřový řízek
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení:  ++++++++__
Počet hodnocení: 10

Použité suroviny receptu Zapékaný vepřový řízek:

4 plátky vepřové kýty  | 1 špetka soli a pepře  | 1 lžíce hl. mouky  | 2 vejce  | 100 ml sladké smetany  | 2 lžíce oleje  | dle potřeby: máslo na vymazání zapékací mísy

Postup přípravy receptu Zapékaný vepřový řízek:

Plátky masa naklepeme, osolíme, opepříme, poprášíme moukou a na oleji orestujeme z obou stran. pak je narovnáme do vymazané zapékací mísy a zalijeme smetanou, ve které jsme rozšlehali vejce. Ve středně horké troubě zapékáme asi 20 minut, dokus se vejce nesrazí a povrch nezačne zlátnout.


Fotky receptu Zapékaný vepřový řízek:

Zapékaný vepřový řízek
Zapékaný vepřový řízek
Zapékaný vepřový řízek
Zapékaný vepřový řízek
Zapékaný vepřový řízek
Zapékaný vepřový řízek
Zapékaný vepřový řízek
Fotky vložil: aknels,tvackova1 
Hodnocení receptu Zapékaný vepřový řízek
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !