MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 13.05. 2024
Dnes má svátek Servác
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Jelení játra smažená

fotka Jelení játra smažená
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 40 min
Hodnocení:  ++++-_____
Počet hodnocení: 29

Použité suroviny receptu Jelení játra smažená:

1 ks jelení nebo srnčí játra  | 2 lžíce kečup  |  sůl  |  na těstíčko:  | 1 ks vejce  | 1 lžíce bramborový škrob  | 1 lžíce hladká mouka  | 3 lžíce olej na smažení  | 1 ks citron na ozdobu  | 1 ks rajče na ozdobu

Postup přípravy receptu Jelení játra smažená:

Jelení nebo srnčí játra odblaníme, omyjeme, osušíme a nakrájíme na tenké plátky. Mírně je osolíme, pokapeme kečupem a promícháme v těstíčku, které jsme si připravili z rozšlehaných vajec, mouky a škrobu. Na pánvi rozpálíme olej a kousky jater postupně pomalu smažíme dozlatova. Osmažená játra úhledně narovnáme na mísu a ozdobíme plátky citronu a rajčete.


Přílohy: vařené brambory, bramborová kaše, chléb, zeleninové saláty


Fotky receptu Jelení játra smažená:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Jelení játra smažená
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !