Postup přípravy receptu Medailónky na grilu s chilli salsou:
Nejdříve si připravíme salsu: Chilli papričku překrojíme a odstraníme semínka. Pak ji nakrájíme na malé kousky. Vymačkáme česnek a přidáme k chilli. Petrželku nasekáme a cibuli nakrájíme nadrobno. Přidáme k chilli s česnekem a vše důkladně promícháme. Ocet promícháme s trochou soli. Přimícháme olivový olej a šleháme dokud směs nenabude krémové konzistence. Chilli s ostatními přísadami spojíme se směsí a necháme krátce odležet.
Mleté maso promísíme se žloutkem, moukou, solí, pepřem a paprikou. Z hmoty vytvoříme 6 koulí a trochu je zploštíme. Takto připravené medailónky grilujeme na dřevěném uhlí nebo elektrickém grilu z každé strany přibližně 7 minut. Servírujeme se salsou a ozdobíme bylinkovým máslem.
Fotky receptu Medailónky na grilu s chilli salsou:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!