MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 14.05. 2024
Dnes má svátek Bonifác
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Mrkvový závin s jablky

fotka Mrkvový závin s jablky
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Mrkvový závin s jablky:

1 větší mrkev  | 1 vanilkový cukr  | 250 g polohrubé mouky  | 250 g pomazánkového másla  | 1 žloutek  | 2 lžíce moučkového cukru na posypání  | 1500 g oloupaných jablek bez jadřinců  | 100 g krupicového cukru  | 2 vanilkové cukry  | 2 lžičky skořice  | 50 g rozinek  | 50 g vlašských ořechů  | 100 g strouhanky  | 50 g másla  | 100 ml smetany ke šlehání

Postup přípravy receptu Mrkvový závin s jablky:

Mouku promísenou s vanilkovým cukrem, máslo, žloutek a najemno nastrouhanou mrkev smícháme a vypracujeme těsto, které necháme 30 minut v chladu odležet. Silnější plátky jablek promícháme s cukrem, skořicí, rozinkami a nasekanými ořechy. Z těsta rozválíme dva pláty, které posypeme strouhankou a poklademe směsí. Svineme je a na koncích založíme. Záviny na plechu potřeme máslem, propícháme a při 170 st. C pečeme 50 minut. Během pečení potíráme mlékem.


Fotky receptu Mrkvový závin s jablky:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Mrkvový závin s jablky
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !