Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti Léto - čas jahodLéto - čas jahod Jak správně pečovat o orchideje?Jak správně pečovat o orchideje? Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 28.06. 2024
Dnes má svátek Lubomír
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Borůvkový bleskový koláč

fotka Borůvkový bleskový koláč
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 35 min
Hodnocení:  ++++++____
Počet hodnocení: 6

Použité suroviny receptu Borůvkový bleskový koláč:

1 l borůvek  |  tuk na vymazání  | trocha hrubé mouky  | těsto  | 1 prdop  | 1 vejce  | 500 ml polohr. mouky  | 1,5-2 dl mléka  | 250 ml cukru krupice  | 1 vanilk. cukr

Postup přípravy receptu Borůvkový bleskový koláč:

Z mouky, cukru a měkkého másla připravíme drobenku. Necelý hrníček odebereme a k této menší části vmícháme vanilkový cukr.

Ke zbylé drobence přidáme prášek do pečiva, vajíčko a mléko tak, aby vzniklo hladké těsto. Ani husté, ani řídké, tak akorát. Hotové těsto rozetřeme na vymazaný a vysypaný plech, poklademe borůvkami a dáme na 10 minut do trouby na 180°C.

Potom plech vyndáme, posypeme vanilkovou drobenkou a dopékáme asi 15 až 20 minut.


Fotky receptu Borůvkový bleskový koláč:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Borůvkový bleskový koláč
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !