Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 28.04. 2024
Dnes má svátek Vlastislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Nadívané telecí hrudí pohankou

fotka Nadívané telecí hrudí pohankou
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 120 min
Hodnocení:  ++++++++__
Počet hodnocení: 20

Použité suroviny receptu Nadívané telecí hrudí pohankou:

vývar  |  sůl  | nádivka  | 100 g pohanky  | 4 vejce  | 1 lžička másla  | 1 dl horkého mléka  |  mušk. oříšek  | 2 lžičky pohank. mouky  | 1,5 kg telecího hrudí  | 1 lžička másla  |  petrželka  |  hl. mouka

Postup přípravy receptu Nadívané telecí hrudí pohankou:

Připravíme si nádivku. Pohanku namočíme do horkého mléka a necháme tak 1/2 hodiny nabobtnat. Pak ji scedíme, přidáme vejce, 1 čajovou lžičku rozpuštěného másla, nastrouhaný muškátový oříšek, nadrobno nasekanou petrželku a sůl. Vše promícháme.
Maso umyjeme, nařežeme tak, aby se hrudí dalo naplnit připravenou nádivkou. Hrudí naplníme, zašijeme, osolíme, potřeme olejem a vložíme do trouby, podlijeme masovým vývarem a upečeme.
Šťávu zahustíme pohankovou hladkou moukou a zjemníme čajovou lžičkou másla.



Fotky receptu Nadívané telecí hrudí pohankou:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Nadívané telecí hrudí pohankou
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !