Bezová šťáva a bezový sirup - nejoblíbenější receptyBezová šťáva a bezový sirup - nejoblíbenější recepty Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Léto - čas jahodLéto - čas jahod Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 20.06. 2019
Dnes má svátek Květa
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Ořechový kynutý závin

fotka Ořechový kynutý závin
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  +++++++-__
Počet hodnocení: 8

Použité suroviny receptu Ořechový kynutý závin :

400 g hladké mouky  | 70 g krupicového cukru  | 70 g másla  | 1 vejce  | 1/2 kostky droždí  |  mléko na kvásek  |  ořechová náplň  |  ořechy na ozdobu

Postup přípravy receptu Ořechový kynutý závin :

Z vlažného mléka, droždí a lžíce mouky zhotovíme kvásek, necháme 15 minut nakynout a potom promícháme s ostatními přísadami v hladké nelepivé těsto. Vyválíme na středně silný plát, potřeme ořechovou náplní a zavineme. Potřeme vajíčkem, posypeme sekanými ořechy a necháme asi 15 minut nakynout. Pečeme při 170°C 30 minut.


Fotky receptu Ořechový kynutý závin :

Ořechový kynutý závin
Ořechový kynutý závin
Ořechový kynutý závin
Ořechový kynutý závin
Ořechový kynutý závin
Fotky vložil: meluzína,fesoj 
Hodnocení receptu Ořechový kynutý závin
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.

Přehledné srovnání bankovních i nebankovních půjček online na Usetreno.cz



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !