Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 06.05. 2024
Dnes má svátek Radoslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Pečené hřiby ve vinné marinádě

fotka Pečené hřiby ve vinné marinádě
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 25 min
Hodnocení:  ++++++++++
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Pečené hřiby ve vinné marinádě:

70 dkg hříbků  | 2 stroužky česneku  | 2 dkg másla  | dílky citron  |  šťáva z jednoho citronu  | 2 lžíce olivového oleje  | 50 ml suchého bílého vína  |  sůl  |  pepř  | 1 lžíce nasekané pažitky  | 1 lžička nasekaného tymiánu

Postup přípravy receptu Pečené hřiby ve vinné marinádě:

Houby očistěte a nakrájejte na plátky. Česnek nasekejte nadrobno. Na pánvi rozehřejte máslo a olej, přidejte houby a česnek a opékejte. Přilijte citronovou šťávu a víno, osolte a opepřete a vařte asi 5 minut. Houby vyndejte a upravte na mělký talíř. Na pánev vmíchejte petrželku, tymián a dochuťte a šťávou přelijte houby. Ozdobte dílky citronu


Fotky receptu Pečené hřiby ve vinné marinádě:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Pečené hřiby ve vinné marinádě
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !