Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 07.05. 2024
Dnes má svátek Stanislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Podzimní těstoviny

fotka Podzimní těstoviny
Vložil:
Porcí:5
Doba přípravy: 50 min
Hodnocení:  +++_______
Počet hodnocení: 42

Použité suroviny receptu Podzimní těstoviny:

500 g těstovin  | 100 g slaniny  | 3 lžíce oleje  | 1 malá cuketa  | 1 malý lilek  | 2 cibule  | 3 stroužky česneku  | 350 g směsi hub  | 1 snítka rozmarýnu  | 1 snítka tymiánu  | 2 lžíce rajčatového protlaku  | 250 ml suchého červeného vína  | 250 ml smetany  |  sůl  | lžíce cukru

Postup přípravy receptu Podzimní těstoviny:

Slaninu nakrájíme na nudličky a opečeme na rozehřátém oleji. Cuketu a lilek nakrájíme na plátky. Cibuli a česnek nadrobno nasekáme. Houby očistíme a otřeme vlhkým ubrouskem. Podle potřeby rozkrájíme. Cibuli a česnek necháme zesklovatět na slanině, přidáme houby, cuketu, lilek a společně opékáme. Bylinky s rajčatovým protlakem, cukrem, vínem a smetanou vmícháme do zeleniny. Dusíme asi 10 minut. Těstoviny uvaříme ve vodě, necháme okapat a rozdělíme na talíře. Ze zeleniny vyjmeme bylinky a pokrm osolíme. Můžeme ozdobit rozmarýnem.


Fotky receptu Podzimní těstoviny:

Podzimní těstoviny
Fotky vložil: filipi 
Hodnocení receptu Podzimní těstoviny
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !