Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 26.04. 2024
Dnes má svátek Oto
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Bramborová polévka s podmáslím

fotka Bramborová polévka s podmáslím
Vložil:
Porcí:5
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení:  +++++++-__
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Bramborová polévka s podmáslím:

400 g brambor  | 1/2 l vody  | 1/4 l podmáslí  | 30 g másla  | 20 g hl. mouky  | 5 vajec  |  sůl  |  kmín  |  Podravka  |  pažitka

Postup přípravy receptu Bramborová polévka s podmáslím:

Brambory oškrábeme, nakrájíme na kousky a vložíme do osolené vody s trochou kmínu. Uvaříme do poloměkka a přidáme jíšku, kterou jsme si připravili s másla a mouky, můžeme použít i jíšku hotovou. Dochutíme Podravkou. Pak přilijeme podmáslí. Když jsou brambory měkké, rozklepneme postupně vejce a opatrně je pol. lžící vkládáme do polévky tak, aby vejce zůstala celá. Povaříme 3 min. Bílek se nám uvaří a žloutek zůstane tekutý. Pokud nespotřebujeme celou polévku ihned, je lepší povařit vejce v polévce déle. Podáváme tak, aby na každém talíři bylo vždy jedno celé vejce a dozdobíme sekanou pažitkou.


Fotky receptu Bramborová polévka s podmáslím:

Bramborová polévka s podmáslím
Bramborová polévka s podmáslím
Fotky vložil: piskotik 
Hodnocení receptu Bramborová polévka s podmáslím
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !