Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 26.04. 2024
Dnes má svátek Oto
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Krémová rybí polévka

fotka Krémová rybí polévka
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 25 min
Hodnocení:  +++-______
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Krémová rybí polévka:

1 ks cibule  | 3 ks brambory  | 1 menší petržel(kořen)  | 1 ks porek  | 1 lžíce másla  | 500 g rybího masa  | 1 lžička pepře  | 1 ks bobkový list  | 2 ks hřebíčky  | 0,5 l vývaru  | 0,5 l mléka  | 0,20l kyselé smetany  | 1 ks žloutek  | 1 lžíce citronové šťávy  | 1 šálek vařené zeleniny  | 1 lžička Worcesterove omáčky  |  polévkové koření,houby,petrželka

Postup přípravy receptu Krémová rybí polévka:

Cibuli, mrkev, petržel a porek očistíme, nakrájíme na drobné kousky a osmahneme na rozpáleném tuku. Přidáme kousky rybího masa, koření, vývar a mléko. Vaříme na mírném ohni 20 min., poté maso vyndáme a odkostíme. Vše prolisujeme a znova povaříme. Trochu mléka vmícháme do smetany, přidáme žloutek, citr.šťávu, Worcester, polévkové koření a ještě prohřejeme. Nevaříme.Před podáváním zdobíme krémovou rybí polévku drobně sekanou petrželkou .


Fotky receptu Krémová rybí polévka:

Krémová rybí polévka
Krémová rybí polévka
Krémová rybí polévka
Fotky vložil: hlouskova 
Hodnocení receptu Krémová rybí polévka
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !