Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 14.05. 2024
Dnes má svátek Bonifác
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Rybí hrnec

fotka Rybí hrnec
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 70 min
Hodnocení:  +++_______
Počet hodnocení: 8

Použité suroviny receptu Rybí hrnec:

1 kg rybího masa  | 1 lžíce citronové šťávy  |  sůl  | 1 cibule  | 1 pórek  | 1 mrkev  | 1 malý celer  | 1000 ml studené vody  | 1 svazek bylinek (zelená petželka, kopr , pažitka)  | 6 kuliček nového koření  | 80 g másla  |  drcený barevný pepř

Postup přípravy receptu Rybí hrnec:

Vykoštěné ryby očistěte, omyjte a nakrájejte na větší kusy. Pokapejte je citronovou šťávou, osolte a nechte chvíli proležet.
Všechnu zeleninu očistěte a nakrájejte na stejně velké kousky. Do hrnce nalijte litr vody a přiveďte k varu. Do vroucí vody vložte rybí maso, zeleninu, bylinky, nové koření a máslo. Hrnec přiklopte pokličkou, sundejte z ohně a vložte do trouby vyhřáté na 150°C. Při této telotě pokrm pomalu duste, přibližně 60 minut.
Hotový rybí hrnec podle chuti okořeňte barevným pepřem a osolte. K polévce servítujte žitný chléb, který v ní namáčejte.
Jako variantu můžete místo poloviny vody použít sladkou smetanu. Polévka bude hutnější a jemně krémová.


Fotky receptu Rybí hrnec:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Rybí hrnec
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !