Vložil: | Saskijka |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 40 min |
Hodnocení: |
![2.5/10, hlasovalo 8 +](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-fialova.gif) ![2.5/10, hlasovalo 8 +](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-fialova.gif) ![2.5/10, hlasovalo 8 -](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-pul.gif) ![2.5/10, hlasovalo 8 _](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-bila-plna.gif) ![2.5/10, hlasovalo 8 _](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-bila-plna.gif) ![2.5/10, hlasovalo 8 _](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-bila-plna.gif) ![2.5/10, hlasovalo 8 _](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-bila-plna.gif) ![2.5/10, hlasovalo 8 _](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-bila-plna.gif) ![2.5/10, hlasovalo 8 _](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-bila-plna.gif)
|
Počet hodnocení: | 8 |
|
|
Použité suroviny receptu Rybářský boršč z tolstolobika:
500 g masa
| 250 g červené řepy
| 300 g raj. protlaku
| 50 g mrkve
| sůl
| cukr
| ocet
| 50 g petržele
| 100 g cibule
| 1 paprika
| 400 g zelí
| 100 g brambor
| 3 rajčata
| 50 g másla
| 20 g hl. mouky
| 2 stroužky česneku
| pepř
| 0,5 l smetany
| petrželka
Postup přípravy receptu Rybářský boršč z tolstolobika:
Z masa uvaříme vývar. Do kastrolu vložíme na nudličky nastrouhanou červenou řepu, raj. protlak, cukr, sůl a necháme povařit. Zeleninu nakrájíme na proužky, lehce osmažíme na másle a přidáme do vývaru. Zelí nakrájíme na nudličky, brambory na kostky a přidáme do vývaru a vaříme 20 min. Nakonec přidáme vařenou řepu, nakrájená rajčata a zahustíme jíškou. Povaříme, přidáme česnek, pepř a znovu vaříme 15 min. Na talíři boršč doplníme smetanou a petrželkou.
Fotky receptu Rybářský boršč z tolstolobika:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!