Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Vodnář - roční horoskop na rok 2025Vodnář - roční horoskop na rok 2025 Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 08.02. 2025
Dnes má svátek Milada
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Rybářský boršč z tolstolobika

fotka Rybářský boršč z tolstolobika
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 40 min
Hodnocení:  ++-_______
Počet hodnocení: 8

Použité suroviny receptu Rybářský boršč z tolstolobika:

500 g masa  | 250 g červené řepy  | 300 g raj. protlaku  | 50 g mrkve  |  sůl  |  cukr  |  ocet  | 50 g petržele  | 100 g cibule  | 1 paprika  | 400 g zelí  | 100 g brambor  | 3 rajčata  | 50 g másla  | 20 g hl. mouky  | 2 stroužky česneku  |  pepř  | 0,5 l smetany  |  petrželka

Postup přípravy receptu Rybářský boršč z tolstolobika:

Z masa uvaříme vývar. Do kastrolu vložíme na nudličky nastrouhanou červenou řepu, raj. protlak, cukr, sůl a necháme povařit. Zeleninu nakrájíme na proužky, lehce osmažíme na másle a přidáme do vývaru. Zelí nakrájíme na nudličky, brambory na kostky a přidáme do vývaru a vaříme 20 min. Nakonec přidáme vařenou řepu, nakrájená rajčata a zahustíme jíškou. Povaříme, přidáme česnek, pepř a znovu vaříme 15 min. Na talíři boršč doplníme smetanou a petrželkou.


Fotky receptu Rybářský boršč z tolstolobika:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Rybářský boršč z tolstolobika
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !