Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Léto - čas jahodLéto - čas jahod Jak správně pečovat o orchideje?Jak správně pečovat o orchideje?
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 20.05. 2024
Dnes má svátek Zbyšek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Polská telecí pečeně

fotka Polská telecí pečeně
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 70 min
Hodnocení:  ++++++-___
Počet hodnocení: 10

Použité suroviny receptu Polská telecí pečeně:

4 telecí řízky  | 4 plátky slaniny  | z 1/2 bujonové kostky vývar  | Dle potřeby: sádlo  | Na nádivku:  | 1 houska  | 1 vejce  | 70 g slaniny  | Dle chuti: sůl a pepř  | 1/2 šálku mléka

Postup přípravy receptu Polská telecí pečeně:

Řízky rozklepeme, osolíme, potřeme nádivkou, pevně zavineme, obalíme plátky slaniny a ovážeme nití. Na pekáč dáme sádlo, rychle na něm závitky opečeme, ale aby nezhnědly, podlijeme vývarem a vložíme do trouby. Pečeme asi 1 hodinu.
Příprava nádivky:
Housku namočíme v mléce, vymačkáme, přidáme vejce, umletou slaninu, sůl, pepř a dobře propracujeme.


Fotky receptu Polská telecí pečeně:

Polská telecí pečeně
Polská telecí pečeně
Polská telecí pečeně
Fotky vložil: lucicap 
Hodnocení receptu Polská telecí pečeně
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !