Bezová šťáva a bezový sirup - nejoblíbenější receptyBezová šťáva a bezový sirup - nejoblíbenější recepty Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Léto - čas jahodLéto - čas jahod Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 26.06. 2019
Dnes má svátek Adriana
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Rebarborový koláč z Hery

fotka Rebarborový koláč z Hery
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení:  +++++++___
Počet hodnocení: 68

Použité suroviny receptu Rebarborový koláč z Hery:

60 dkg hladké mouky  | 20 dkg ml.cukru  | 25 dkg Hery  | 2 vejce  | 1 pr. do pečiva  | 4 lžíce mléka  | cca 5 ks rebarbory  | 1 vanilkový cukr  | skořice

Postup přípravy receptu Rebarborový koláč z Hery:

Z ingrediencí vypracujeme těsto, které rozdělíme na dva díly a vyválíme. Jeden dáme na plech, rozvařenou rebarboru a překryjeme další plackou. Propícháme vidličkou a dáme upéct.

Náplň - rebarboru oloupeme, nakrájíme na kousky, rozvaříme s vanilkovým cukrem a skořicí


Fotky receptu Rebarborový koláč z Hery:

Rebarborový koláč z Hery
Rebarborový koláč z Hery
Fotky vložil: rojana 
Hodnocení receptu Rebarborový koláč z Hery
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.

Přehledné srovnání bankovních i nebankovních půjček online na Usetreno.cz



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !