8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 05.05. 2024
Dnes má svátek Klaudi
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Římské telecí na šalvěji

fotka Římské telecí na šalvěji
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  ++++++++__
Počet hodnocení: 15

Použité suroviny receptu Římské telecí na šalvěji:

400 g telecích plátků  | 2 lžíce oleje  | špetka soli  | dle chuti bílý pepř  | 150 g parmské šunky  | 8 lístků čerstvé šalvěje  | 2 stroužky česneku  | 100 ml bílého vína  | 2 lžíce másla  | z 1/2 citronu šťáva

Postup přípravy receptu Římské telecí na šalvěji:

Plátky telecího nejprve opláchneme a osušíme. Naskládáme je do zapékací mísy a potřeme směsí připravenou smícháním oleje, soli a pepře. Necháme asi 1 hodinu odležet. Před pečením pokryjeme maso plátky šunky a lístky šalvěje. Přidáme nasekané stroužky česneku, jemně podlijeme kapkou vína a dáme péct. Při pečení stále podléváme bílým vínem. Jakmile telecí maso změkne, přidáme máslo, šťávu z citronu a dolijeme zbytek bílého vína. Necháme dojít ještě asi 5 minut. Plátky na šalvěji podáváme nejlépe s vařeným bramborem, hodí se i hranolky, americké brambory nebo bramborová kaše. Zalijeme vynikající omáčkou z výpeku.


Fotky receptu Římské telecí na šalvěji:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Římské telecí na šalvěji
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !