Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Léto - čas jahodLéto - čas jahod Jak správně pečovat o orchideje?Jak správně pečovat o orchideje?
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 20.05. 2024
Dnes má svátek Zbyšek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Skopové maso zadělávané s mrkví

fotka Skopové maso zadělávané s mrkví
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  ++++++++__
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Skopové maso zadělávané s mrkví:

750 g jehněčího masa /plecka/  | 70 g tuku  | 1 cibule  | 2 lžíce polohr. mouky  | 1/2 kg mrkve  | 1 str. česneku  |  sůl  |  pepř

Postup přípravy receptu Skopové maso zadělávané s mrkví:

Na másle zpěníme pokrájenou cibuli, přidáme na kostky pokrájené, osolené maso, osmahneme je, mírně podlijeme a dusíme doměkka. Pak necháme šťávu vydusit, poprášíme moukou, kterou zasmahneme a podlijeme. Do povařené omáčky přidáme na nudličky pokrájenou mrkev a pod pokličkou společně s masem dodusíme. Podáváme s vařeným bramborem.


Fotky receptu Skopové maso zadělávané s mrkví:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Skopové maso zadělávané s mrkví
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !