Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 26.04. 2024
Dnes má svátek Oto
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Sladkokyselá dýně se šípky

fotka Sladkokyselá dýně se šípky
Vložil:
Porcí:8
Doba přípravy: 120 min
Hodnocení:  +++++_____
Počet hodnocení: 58

Použité suroviny receptu Sladkokyselá dýně se šípky:

3 kg dýně  | 2,5 l vody  | 1 lžice kyseliny citronové  | 1 lžice octa  | 2 hrsti šípků  | Nálev:  | 1,5 l vody  | 750 g pískového cukru  | 5 dl ananasového džusu  | 1 lžice kyseliny citronové

Postup přípravy receptu Sladkokyselá dýně se šípky:

Dýni rozkrojíme a pečlivě odstraníme mechovou dužinu se semeny. Semínka nevyhazujeme. Kůru pozorně oloupeme a pevnou dužinu nakrájíme na kostičky asi 1x1 cm. Nakrájenou dužinu vložíme do mísy, zalijeme vodou smíchanou s kyselinou citronovou a octem a necháme stát nejméně 12 hodin. Ve velkém hrnci smícháme všechny suroviny na nálev. Naloženou dýni scedíme, přidáme jí do nálevu a vaříme, dokud nezesklovatí. Potom jí i s nálevem naplníme do připravených čistých sklenic a do každé přidáme několik omytých šípků. Sklenice uzavřeme a sterilizujeme 10 minut při teplotě 85c.


Fotky receptu Sladkokyselá dýně se šípky:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Sladkokyselá dýně se šípky
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !