Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 26.04. 2024
Dnes má svátek Oto
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Studená polévka s kefírem

fotka Studená polévka s kefírem
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 25 min
Hodnocení:  ++++++____
Počet hodnocení: 8

Použité suroviny receptu Studená polévka s kefírem:

2 vejce  | 750 ml rajčatové šťávy  | 175 g kefíru  |  burákové máslo  |  citr. šťáva  |  sůl  |  bílý pepř  |  nesolené buráky  |  petržel  |  paprika  |  kopr - koření musí být nasekané

Postup přípravy receptu Studená polévka s kefírem:

Vejce vaříme na tvrdo, pak je necháme zchladnout, vyjmeme žloutky, rozmačkáme je a spolu s rajč. šťávou je rozmixujeme na jemno. Přidáme kefír, burákové máslo, ochutíme citr. šťávou, osolíme, opepříme, ochladíme a přihodíme pár kostek ledu.
Bílky nakrájíme na kostičky, buráky nasekáme nahrubo a na titanové pánvičce je na středním plameni pražíme, dokud nejsou světle žluté.
Burákovou polévku rozlijeme do talířků, posypeme bílky, praženými buráky, bylinkami můžeme podávat. Přeji dobrou chuť.


Fotky receptu Studená polévka s kefírem:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Studená polévka s kefírem
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !