8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 04.05. 2024
Dnes má svátek Květoslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Švestková povidla bez míchání s rumem

fotka Švestková povidla bez míchání s rumem
Vložil:
Porcí:5
Doba přípravy: 180 min
Hodnocení:  ++++++____
Počet hodnocení: 122

Použité suroviny receptu Švestková povidla bez míchání s rumem :

2 lžíce rumu  | 1 lžička octa 8 %  | 250 g cukru krystal  | 2 kg švestek bez pecek

Postup přípravy receptu Švestková povidla bez míchání s rumem :

Švestky si vypeckujeme. Dáme do mísy, přidáme cukr, ocet a rum. Necháme do druhého dne odstát.
Vše vlijeme do titanového hrnce, zapneme sporák na nejnižší stupeň a vaříme asi 2 hodiny. Za tu dobu by se měl obsah odpařit asi na polovinu. Když se bude zdát, že jsou švestky odpařené málo, tak je tam ještě chvili necháme. Rozvařené švestky rozmixujeme.
Švestková povidla naplníme do sklenic a sterilujeme 20 minut na 80 °C.


Fotky receptu Švestková povidla bez míchání s rumem :

Švestková povidla bez míchání s rumem
Švestková povidla bez míchání s rumem
Švestková povidla bez míchání s rumem
Švestková povidla bez míchání s rumem
Švestková povidla bez míchání s rumem
Švestková povidla bez míchání s rumem
Švestková povidla bez míchání s rumem
Švestková povidla bez míchání s rumem
Švestková povidla bez míchání s rumem
Švestková povidla bez míchání s rumem
Fotky vložil: Natural,Ježíšek,cudovluc,uschi3,Aksuna,LI0NESS,Nandiči 
Hodnocení receptu Švestková povidla bez míchání s rumem
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Komentáře receptu Švestková povidla bez míchání s rumem
Obrázek uživatelky
profil
Švestková povidla dělám stějným poměrem, ale s tím rozdílem, že je peču v troubě na spodním roštu na 250 stupňů asi 1 hod a 15 minut také bez míchání. Nemixuji je, protože nám v buchtách
chutnají i s kousky švestek.
Obrázek uživatelky
profil
a bez míchání, to je fantazie, protože my když vaříme trnky v kotli, byť je dnes již s elektrickým pohonem, je to práce na celý den.

Oblíbené recepty v kategorii
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles