Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Léto - čas jahodLéto - čas jahod
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 18.05. 2024
Dnes má svátek Nataša
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Telecí á la bažant

fotka Telecí á la bažant
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 90 min
Hodnocení:  ++++++-___
Počet hodnocení: 5

Použité suroviny receptu Telecí á la bažant:

1 kg telecí hrudí  | 80 g uzená slanina  | 1 lžíce sádlo  | 2 ks cibule  | 1 lžička drcený jalovec  | 1 lžíce polohrubá mouka  |  sůl

Postup přípravy receptu Telecí á la bažant:

Omyté, osušené maso prošpikujeme nudličkami slaniny, osolíme a posypeme drceným jalovcem. Vložíme do pekáče a obložíme hrubě nasekanou cibulí. Na telecí maso rozetřeme sádlo, mírně podlijeme a ve středně horké troubě upečeme dozlatova. Během pečení maso obracíme a průběžně podléváme. Měkké maso vyjmeme a naporcujeme. Vypečenou šťávu zaprášíme moukou, promícháme a povaříme. Podle potřeby rozředíme vodou a dochutíme solí.
Vzniklou omáčkou přelijeme porce masa rozložené na talířích.
Telecí á la bažant podáváme s knedlíkem.


Fotky receptu Telecí á la bažant:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Telecí á la bažant
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !