Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Léto - čas jahodLéto - čas jahod
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 18.05. 2024
Dnes má svátek Nataša
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Telecí karbanátky s rajčatovou omáčkou

fotka Telecí karbanátky s rajčatovou omáčkou
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 30 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Telecí karbanátky s rajčatovou omáčkou:

500 g mletého telecího masa  | 75 g slaniny  | 100 g řapíkatého celeru  | 100 g mrkve  | konzerva loupaných rajčat  | 4 lžíce olivového oleje  | 200 g cibule  | 4 stroužky česneku  | 80 g kaparů  | špetka soli a pepře  |  petrželka  | 4 ks sardelky  | 75 g strouhanky

Postup přípravy receptu Telecí karbanátky s rajčatovou omáčkou:

Pokrájenou slaninu osmažíme na oleji. Polovinu drobně nakrájené cibule, prolisované 2 stroužky česneku, nakrájenou mrkev, celer a rajčata podusíme na oleji. Přidáme šťávu z rajčat a kaparů, ochutíme solí, pepřem a půl hodiny vaříme na mírném ohni. Maso s vejcem, cibulí, strouhankou, petrželkou a nasekanými sardelkami vypracujeme do hladké hmoty, ochutíme jemně pepřem a solí. Z hmoty vytvarujeme karbanátky a opečeme dozlatova. Telecí karbanátky podáváme zalité vytvořenou rajskou omáčkou.


Fotky receptu Telecí karbanátky s rajčatovou omáčkou:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Telecí karbanátky s rajčatovou omáčkou
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !