Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Léto - čas jahodLéto - čas jahod
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 18.05. 2024
Dnes má svátek Nataša
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Telecí kýta s mátou a rozmarýnem

fotka Telecí kýta s mátou a rozmarýnem
Vložil:
Porcí:2
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení:  ++++++++-_
Počet hodnocení: 10

Použité suroviny receptu Telecí kýta s mátou a rozmarýnem:

400 g telecí kýty  | 1 lžička sezamového oleje  | snítka rozmarýnu  | 2 snítky máty  | 3 lžíce oliv. oleje  |  hrubozrnná sůl  | 2 lžíce sojové omáčky

Postup přípravy receptu Telecí kýta s mátou a rozmarýnem:

Maso ponecháme vcelku. Mátu a rozmarýn nasekáme. Bylinky smícháme s hrubozrnnou solí, sezamovým olejem a sójovou omáčkou. V bylinkové směsi důkladně obalíme telecí kýtu.
Důkladně si rozpálíme hrnec nebo pánev a vlijeme olivový olej. Do oleje vložíme maso a ze všech stran ji zprudka ale důkladně osmažíme, aby se maso zatáhlo. Pak kýtu necháme ještě asi 7 minut restovat na mírnějším ohni. Připravíme si větší kus alobalu. Na alobal vložíme telecí kýtu na mátě a rozmarýnu a důkladně zabalíme. Maso zabalíme ještě do utěrky a necháme asi 10 minut odpočinout.
Pak z masa nakrájíme širší plátky.
Maso rozdělíme na nahřáté talíře a ihned podáváme.


Fotky receptu Telecí kýta s mátou a rozmarýnem:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Telecí kýta s mátou a rozmarýnem
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !