Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 06.05. 2024
Dnes má svátek Radoslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Těstovinový nákyp s mletým masem

fotka Těstovinový nákyp s mletým masem
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 70 min
Hodnocení:  ++++-_____
Počet hodnocení: 8

Použité suroviny receptu Těstovinový nákyp s mletým masem:

1 cibule  | 100 g drůbežích jater  | 50 g nakrájené slaniny  | 200 g mletého masa  | 1 lžíce olivového oleje  | 75 g konzervovaných rajčat  | 50 ml drůbežího vývaru  | 200 g makaronů  | dle chuti: sůl  | 180 g mraženého listového těsta  | 1 lžíce kondenzovaného mléka

Postup přípravy receptu Těstovinový nákyp s mletým masem:

Játra omyjeme, příp. odblaníme. Cibuli a játra nakrájíme na kostičky, smícháme s mletým masem a slaninou a na oleji 10 min. opékáme. Přidáme rajčata a vývar a vaříme 10 min. Makarony uvaříme podle návodu na obalu. Slijeme, procedíme a vmícháme do omáčky. Vejce rozšleháme, vmícháme sýr, osolíme, opepříme a přidáme k těstovinám. Plátky listového těsta položíme vedle sebe a vyválíme. Formu vypláchneme studenou vodou a vyložíme 2/3 těsta. Naplníme těstovinovou směsí, zakryjeme zbylým těstem. Obě těsta k sobě na kraji přimáčkneme. Po­třeme kondenzovaným mlékem, několikrát propíchneme a pečeme 50-60 min.



Fotky receptu Těstovinový nákyp s mletým masem:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Těstovinový nákyp s mletým masem
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !