8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 04.05. 2024
Dnes má svátek Květoslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Vařené hovězí maso s tatarkou

fotka Vařené hovězí maso s tatarkou
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 40 min
Hodnocení:  ++++++++__
Počet hodnocení: 121

Použité suroviny receptu Vařené hovězí maso s tatarkou:

750 g předního hovězího masa  | 1 mrkev  | 1 petržel  | 1/2 celeru  | 1 cibule  |  masox  |  sůl  |  celý pepř  |  tatarská omáčka

Postup přípravy receptu Vařené hovězí maso s tatarkou:

Hovězí maso opereme, zeleninu očistíme a vše necháme vcelku - nekrájíme. Nejlépe do papiňáku vložíme maso, všechnu zeleninu, přidáme kostku masoxu, pár kuliček pepře, jemně osolíme, zalijeme studenou vodou a vaříme cca 40 minut. Hotové maso nakrájíme a můžeme podávat. Na talíři ozdobíme čerstvou zeleninou a porcí tatarky. Jako příloha se nejlépe hodí vařený brambor posypaný nasekanou petrželovou natí.


Fotky receptu Vařené hovězí maso s tatarkou:

Vařené hovězí maso s tatarkou
Vařené hovězí maso s tatarkou
Vařené hovězí maso s tatarkou
Vařené hovězí maso s tatarkou
Fotky vložil: evabel 
Hodnocení receptu Vařené hovězí maso s tatarkou
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !