Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 27.04. 2024
Dnes má svátek Jaroslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Vejce a la bourguignonne

fotka Vejce a la bourguignonne
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 25 min
Hodnocení:  +++++-____
Počet hodnocení: 10

Použité suroviny receptu Vejce a la bourguignonne:

4 vejce  | 1/4 l červeného vína  | kytička bylinek - tymián, petrželka a bobkový list, svázané kuchyňským motouzkem  | 1/2 stroužku česneku  | 2 plátky cibule  | 30 g másla  | 1/2 lžičky mouky  | 4 tousty

Postup přípravy receptu Vejce a la bourguignonne:

Vařit víno s kytičkou bylinek, česnekem a cibulí po 5 min.. Přelít přes cedník do kastrolku a zahodi kytičku, česnek a cibuli. Zredukovat víno na prudkém ohni na polovinu. Připravit 4 tousty. Připravit ztracená vejce a opatrně je položit na tousty. Sundat z ohně víno, zamíchat dovnitř mouku smíchanou s máslem na zahuštění omáčky. Přelít omáčku přez vejce. Ihned podávat.


Fotky receptu Vejce a la bourguignonne:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Vejce a la bourguignonne
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles