8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 05.05. 2024
Dnes má svátek Klaudi
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Vepřové maso se sójovou omáčkou a mladými výhonky

fotka Vepřové maso se sójovou omáčkou a mladými výhonky
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 50 min
Hodnocení:  +_________
Počet hodnocení: 6

Použité suroviny receptu Vepřové maso se sójovou omáčkou a mladými výhonky:

500 g libového masa bez kostí (nebo 650 g vepřového masa s kostí)  | 2 lžíce oleje  | 300 g mladých výhonků  | 2 lžíce bílého vína  | 2 lžíce smetany ke šlehání  | 4-5 lžic sójové omáčky  | 4 krajíce chleba  | 40 g másla

Postup přípravy receptu Vepřové maso se sójovou omáčkou a mladými výhonky:

Maso, je-li třeba, vykostíme a nakrájíme na proužky. V pánvi se silným dnem rozehřejeme olej a maso na něm za stálého obracení ze všech stran do zlatohněda opečeme. Pak k němu přidáme opláchnuté výhonky, společně 2 minuty opékáme. Poté postupně přiléváme víno, smetanu a sójovou omáčku, zamícháme a chvilku na malém ohni vaříme. Mezitím na druhé pánvi na rozpuštěném másle opečeme po obou stranách krajíce chleba. Podáváme je k masu.



Fotky receptu Vepřové maso se sójovou omáčkou a mladými výhonky:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Vepřové maso se sójovou omáčkou a
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !