Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 06.05. 2024
Dnes má svátek Radoslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Vepřové medailonky po ďábelsku na víně

fotka Vepřové medailonky po ďábelsku na víně
Vložil:
Porcí:3
Doba přípravy: 50 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Vepřové medailonky po ďábelsku na víně:

200 g panenské vepřové kýty  | 100 g slaniny  | 200 g telecích jater  | 50 g šalotek nakládaných  | 30 g pepřových lusků  |  cayenský pepř  | 1 dcl červeného vína

Postup přípravy receptu Vepřové medailonky po ďábelsku na víně:

Maso, játra a slaninu nakrájíme na plátky. Maso a játra lehce naklepeme, opepříme, potřeme olejem a pokropíme vínem. Necháme asi 1/2 hodiny odpočinout.
Potom střídavě napichujeme maso, slaninu, pepřové lusky, šalotku. Takto připravný špíz potřeme olejem a opékáme asi 15 minut, špíz přelijeme červeným vínem.


Fotky receptu Vepřové medailonky po ďábelsku na víně:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Vepřové medailonky po ďábelsku na víně
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles