Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 18.05. 2024
Dnes má svátek Nataša
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Zapečená skopová žebírka

fotka Zapečená skopová žebírka
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 70 min
Hodnocení:  +++++_____
Počet hodnocení: 6

Použité suroviny receptu Zapečená skopová žebírka:

1 kg skopová žebírka  | 5 stroužků česnek  | 3 ks cibule  | kousek celeru  | dle chuti: nať libečku  | dle chuti: mletý pepř a sůl  | dle chuti: petrželka  | 600-700 g brambory

Postup přípravy receptu Zapečená skopová žebírka:

Žebírka posekáme (tím se míní jen tolik, že žebírka jsou zkrátka velká a občas se nevejdou do hrnce, ideální je poprosit hned u řezníka, aby vám je rozsekli na půl) a uvaříme v osolené vodě s jednou cibulí, celerem a libečkem.
Brambory a zbylou cibuli nakrájíme na kolečka. Do pekáče rozložíme brambory a cibuli, opepříme a posypeme pokrájenou petrželkou. Na tuto vrstvu dáme obrané maso z žebírek, osolíme, potřeme rozetřeným česnekem a pokryjeme další vrstvou brambor a cibule. Tak pokračujeme, až spotřebujeme všechny suroviny. Poslední vrstvu tvoří brambory. Vše zalijeme vývarem a dusíme pod pokličkou v troubě. Před dopečením pokličku sundáme.




Fotky receptu Zapečená skopová žebírka:

Zapečená skopová žebírka
Zapečená skopová žebírka
Zapečená skopová žebírka
Fotky vložil: evulaS33 
Hodnocení receptu Zapečená skopová žebírka
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !