8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 02.05. 2024
Dnes má svátek Zikmund
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Rychlokvašené okurky

fotka Rychlokvašené okurky
Vložil:
Porcí:10
Doba přípravy: 120 min
Hodnocení:  +++-______
Počet hodnocení: 34

Použité suroviny receptu Rychlokvašené okurky:

nálev:  | 2 l 8% octa  | 40 dkg soli  | 30 dkg cukru  | 8 l vody  |  okurky

Postup přípravy receptu Rychlokvašené okurky:

Ze surovin svaříme nálev. Do sklenice narovnáme omyté a vidličkou propíchané větší okurky, proložíme koprem, přidáme 1-2 bobkové listy, křen a hořčičné semínko. Zalijeme nálevem teplým 60-70 °C. Necháme v teple 3-4 dny a pak už jen ujídáme.


Fotky receptu Rychlokvašené okurky:

Rychlokvašené okurky
Rychlokvašené okurky
Rychlokvašené okurky
Rychlokvašené okurky
Rychlokvašené okurky
Rychlokvašené okurky
Rychlokvašené okurky
Rychlokvašené okurky
Rychlokvašené okurky
Rychlokvašené okurky
Rychlokvašené okurky
Rychlokvašené okurky
Fotky vložil: piskotik,tvackova1,epospa,Maartinka 
Hodnocení receptu Rychlokvašené okurky
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !